Fyldt med legetøj og legepladser; blander genrer og real world-referencer. Der er så mange idéer og mekanikker, og spillet balancerer helt vildt godt at give pusterum til at føle sig rundt i en charmerende sandkasse eller skynde spillerne videre gennem eksplosive rutchebaner. Figuratively speaking (and sometimes not).

Det føles meget taktilt, når man kan genkende objekter fra egen dagligdag eller barndom såsom trætog eller pudeborg eller lavalamper (probably their intention). Banedesign er Psychonauts-imponerende. Det føles i det hele taget meget som Psychonauts 2 gameplay på den helt rigtige måde.

Og spillet omfavner især det spøgefulde back-and-forth med sin medspiller i form af minigames som involverer virtuel skak, sneboldkamp, Loose Tooth Toady, Whack-A-Moly og meget mere. Og alle de elementer introduceres løbende i spillet inden du sømløst bevæger dig videre til næste sjove ting. Og historien er morsom!! Det er svært at sætte ord på det hele. Kvaliteten af spillet afhænger af hvem du spiller det sammen med, for det er jeres dynamik designet kan ræsonnerer med - jeg har for mange gode øjeblikke til helt at vidne om hvad der er bedst! Be aware, du kan nok ikke rigtig spillet det mere end én gang.

Reviewed on May 25, 2023


Comments