Seriyi çok sevmeme rağmen malesef ki bu oyun bi fiyasko. Değerlendirmemi serinin önceki oyunlarına kıyasla yapacağım.

Öncelikle ana karakter yıllardır tanıdığı kişiye de tanımadığı birine de aynı samimiyeti gösteriyor diyeceğim ama ana karakterimiz yeterince duygusuz ve samimiyet namına hiç bir şeyi yok. Bir karakter 5 dakika önce ölmüş tepkisini kesinlikle alamıyorsunuz. Ana karakteri bıraktım tüm karakterler öyle. Oyun zaten serideki bu entry’si ile Amerikan genç dramasından sjw fan service’ine döndü.

Yeni mekanik düşünüp oyuna duyguları ve hisleri anlamayı getirmişler ama LiS 1’deki gibi işlevini kullanıp olayları çözüyoruz gibi bir şey yok, ilgi çekici de değil.

Acting’in rezaletliği haricinde hikaye akışı da herhangi bir ufak kasaba hikayesi. Çok ön görülebilir sonuçları olan olaylar başınıza geliyor. Örneğin terk edilmiş, uzun süredir kullanılmayan bir köprüye gidiliyor, sonucun ne olduğunu söylememe gerek yok.

Serinin açık ara en kötü oyunu, en kötü ana karakteri, en kötü hikayesi ve en kötü karakterleri. Ortam tasarımı harici herhangi bir şeyde ileri gidebilmeyi bırak çokça geri gitmişler. Kesinlikle önermiyorum

Reviewed on Jun 23, 2024


Comments