Oyunu çok büyük ihtimalle birçok kişi gibi ücretsiz olunca cukkaladım, dürüst olmak gerekirse bugün bu oyuna kart düşürmek için girdim ama ilk cutscene'deki absürdlük ilgimi çekti ve deneyeyim lan diyerek hype'landım.

Ben MacOS işletim sistemi kullandığım için Parallels indirerek oyunu oynayabiliyorum anca ya da oynayabileceğimi düşündüm desem daha doğru olur, oyun açıldı, bana hareketlerimi öğretti, sakallı dayı geldi, üstüme birkaç robot saldı, onları öldürdüm ve siyah ekran, gelen garip iki sesle birlikte oyunun çökmesi bir oldu. Tekrar tekrar ayarları düşüre düşüre denedim ama nafile, oyun oynanamıyor, çözümünü bilen varsa, söyleyebilir mi?

Kart düşsün diye oyunun ana menüsünde açık bıraktım ama bir tane bile düşmeyince benim "Çer Çöp" isimli oyun listeme girmeye hak kazanan oyunlardan birisi olmuş bulunmakta.

GÜNCELLEME: Oyunu oynayabildim, aşırı sığ, aşırı super meat boy özentiliği var, ki "Super Meat Boy"'dan daha fazla mekaniklere(saldırı) sahip olmasına rağmen bayık bir oyunmuş. İkinci kez crash verdiği anda oyunu sildim.

Reviewed on Dec 14, 2023


Comments