NFS MW 2012 bırakın MW adını, ismi MW olmasa bile rezalet bir oyun. 30 KM/H ile çarpsan bile sürekli oyun crashed'a atıp oyun zevkini mahvediyor. Zira handling'i de hiç beğenmedim. Bakın ben herkesin itin götüne soktuğu NFS 2015'i baya seven adamım ama ona rağmen MW 2012'nin handlingleri çekilmeyecek derecede berbat geldi bana. Yarışlar tek düze ve sıkıcı. Oyuna başlar başlamaz maşallah zaten bütün arabaları elinize veriyor ve modifikasyon seçeneği falan sunmuyor oyun hatta durum o kadar vahim ki aracın rengi değişmiyor benzinlikçide araca rastgele boya atanıyor. Harita berbat, bir Allah'ın kulu gelip şu haritayı test etmedi mi aşırı merak ediyorum. Ulan oyuna koyduğunuz rampaların sonu duvara çıkıyor amk, şaka mı bu. Most Wanted yarışları bile inanılmaz sıkıcı. Bana sorarsanız bu oyun en kötü NFS oyunlarından biri, adı MW olmasaydı yine itin götüne sokardım. Oyunu bitirmedim bu arada çünkü bu oyun bitirmeye bile değecek bir oyun değil, belki günde yarım saat oynaya oynaya bitiririm.

Reviewed on Aug 12, 2022


5 Comments


This comment was deleted
Bu oyunda cidden beni en sinir eden olaydı haritanın testten geçmemesi.

1 year ago

Crashed gelmesi ile nfs benim için bitmişti ama bu oyunda bu olay daha da kötüydü.
@denizarasgulle Harita'nın test edilmediği cidden çok belli, hadi bir rampa duvara çıkar hadi diyelim iki rampa duvara çıkar ama bütün rampaların sonu da duvara çıkmasın artık ya.
@WhiteChapter Payback'te rahatsız edici değildi. Bu arada uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın abi

1 year ago

İyim hcı sen nasılsın?
Payback oynamadım önceden r ye basip yeniliyordun direk yarıştan felan kopmuyordun. Crashed beni oyundan aşırı koparıyor. 2 saat gereksiz cut scene izliyorsun. Payback in benim için sorunu halkalar Superman 64 mü abi bu? Halkalardan geçmek ne
İyi ben de abi