Puanının bu kadar düşük olmasına şaşırdım ama ben bu oyunu kafa dağıtmak için oynadım, ve ciddi anlamda keyif aldım.
Planet Zoo gibi hem daha çok sistem gerektiren, hem de oyuncunun pür dikkatini isteyen bir oyun yerine arkada müzik açıp kendi 2D hayvanat bahçeni oluşturmak çok eğlenceliydi.

Hayvanlar çeşitli ve hepsi birbirinden tatlı. Kostümizasyon konusunda çok iyi seçenekler var ve hayvanat bahçenizi istediğiniz gibi dekore edebiliyorsunuz. Oyundaki skill ağacı beklenmedik bir ilerleme isteği oluşturuyor ve yeni mekanikler ve dekorasyonlar açıyorsunuz.

Hayvanat bahçesini yönetmek oyun ilerledikçe keyifteen çok zorla iş yapıyormuş hissi verdirtiyor. Bazı QoL eksikliklerinden dolayı bir bakıyorsunuz 10 dakka bakmayı unuttuğunuz domuzların sayısı 5 katına çıkmış. Bunun gibi senaryolar çok yaşanıyor, belki çözümleri vardır ama internette de aynı sorunlarla karşılaşan çok insana denk geledim.

Bu oyun çerezlik bir management oyunu, beklentiyle girmezseniz keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Baby's first Planet Zoo gibi bir görev de görebiliyor. Fiyatı Steam dolara geçtikten sonra ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 40 liraya almıştım, kesinlike worth.

Oyunun 2 DLCsi var, birisi akvaryum temalı diğeri dinazor temalı. Onları oynayacak fırsatım olmadı, ama baya fazla content ekliyorlarmış gibi gözüküyor.

Reviewed on Mar 08, 2024


Comments