Bu ortam için sıcak bir hava/iklim insanı olmamama rağmen, bunun ne kadar sağlam bir açık dünyaya sahip olduğu hakkında söylenecek bir şey var. Radyoyla uğraşırken amaçsızca araba sürmek inanılmaz derecede tatmin ediciydi ve bir bütün olarak oyundan aldığım en büyük keyifti.
Başka yerlerde işler biraz dağıldı, özellikle de anlatı, üç kahramandan ikisinin sevimsiz olması vb. Her şeyden çok, bu oyunun temel oynanış açısından Grand Theft Auto III'e ne kadar yakın hissettirdiği beni şaşırttı. Elbette grafiksel olarak kilometrelerce ileride görünüyor ancak aynı hantal görev tasarımı (bazı durumlarda tam olarak istedikleri dışında bir şey yaparsanız Tanrı korusun) ve PS2 girişlerinden kalma diğer faktörler burada da var. Hiçbir şekilde oynanamaz değil ancak estetiğin/mekânların bu şekilde oynanan bir oyuna aitmiş gibi hissettirmediği garip bir çatışma var.
Umarım VI'da oynanış daha da geliştirilir ve daha iyi bir kahraman (ya da kahramanlar grubu) ortaya çıkar. Belki harita için daha yağmurlu/soğuk bir yer.

Reviewed on Mar 04, 2023


Comments