Ürpertici atmosferi, sürekli geren havası, çaresiz hissettirmesi ve dahasıyla ''olmuş'' dedirten yapım.

Bir yandan canımın derdine düşerken bir yandan da Ashley ve diğer yandan da mühimmat derdindeyken öbür yandan yaratıkların saldırması tempoyu sürekli üstte tuttu. Lakin SÜREKLİ. Yani bir zamandan sonra ''Ehh yetti bee'' dedirtiyor. Sürekli olarak beyinsiz yaratık sürülerini üstüme sürüp naparsan yap havasında olması bir zamandan sonra o kadar çok sıkıyor ki insanı. Bunun ortasını tutturamamışlar.

Ayrıca bazen oyunun dünyasına uymayan ve sırıtan şeyler de vardı.

Bosslar kısmında da en beğenmedim ve en kötü Boss Krauser'dı. Hiç olmamış. Boss Fight'ı o kadar sıkıcı ve heyecansız ki. Bir de deney faresi muamelesi yapıyor. ''Hadi şuradan şuraya git, ben de arada üstüne zıplayam'' mentalitesi vardı.

Ayrıca ''Ada'' adındaki ucube tüm Resident Evil serisinden nefret ettirecek cinsten iğrenç bir karakter. Her seferinde klişe klişe Leon'un ona kanması, Ada'nın kandırması ve Leon'un hiçbir şey yapmaması çok can sıkıyor. Bu yüzden en büyük puan kesme nedenim o ucube.

Ha bunlar dışında bir rahatsızlığım pek olmadı sanırım. Biraz daha kısa olabilirdi. Bunların dışında tek seferlik oynamalık ve bu tek seferde oldukça güzel bir deneyim yaşatan yapım olmuş.

Reviewed on Nov 07, 2023


Comments