Yapamadım beyler, olmadı. Güzel de başlamıştı ama yok; 15 saatten fazla bir süreyi hak etmeyecek kadar çeşitli ve derinlikte bir oyun sadece ama 50 saat olacak ve ırzına tükürdüğümün oyunu bitmiyor. Hadi uzunluğa sıkılarak katlanabilirim de; oyun ilerlemiyor. Plot çok oyalanıyor sürekli boş yere, hadi onu da geçtim; dungeon'lar çok kanser. Random encounter sıklıkları yüzünden nereye gideceğimi sürekli unuttuğumdan boş yere dolanmakla geçti en takıldığım dungeon'da. Ve o kadar ilerleme kaydederken oyun takıldı, son save'e dönmek zorunda kaldım oyunu yeniden başladım. Bu da saatlerce progress kaybı olunca "Agam ben iptalim yeter" oldum. Çünkü 1-2 kere gelmedi bu başıma sadece, aynı dungeon'da 3.kere oyun takıldı ve son save'e dönmek zorunda kalınca yine; bana geldiler.

Çok istedim bu oyunu bitirmek ve çok olmasa da istedim bu oyunu sevmek. Sevebilirdim de, eğer bitirebilseydim şu dungeon'larda takılmadan; "Oyun 15 saat sonra sıkıcı ama yine genel olarak fena oyun değil, daha iyi olabilirmiş ama canı sağ olsun, markanın ilk oyunu sonuçta" der geçerdim ve 3.5'i yapıştırırdım, iyi yönleri de var çünkü.

Ama şu anlık benden uzak olmasını istiyorum. Bir gün geri döneceğim çünkü yarım bırakmayı sevmem. Ama o gün bugün değil, ne zaman özlersem o vakit dönerim. Şimdilik akıl sağlığımı korumak için oyundan uzak kalmam gerekiyor.

Reviewed on Mar 29, 2024


Comments